De verkoop is gestart!

De verkoop is gestart!

Luxe wonen in Almere Poort

Comfortabel wonen doe je in Block 1613 in Almere Poort. Hier komt binnenkort een kleinschalig appartementencomplex van slechts 8 woningen in verkoop. Opvallend aan de appartementen zijn de hoge raampartijen, waardoor je in de woning optimaal profiteert van het daglicht en prachtige vergezichten. Op een steenworp afstand van het IJsselmeer en de belangrijkste uitvalswegen richting de Randstad woon je in een zeer ruim en luxe appartement.

Op een geweldige locatie aan de rand van Almere Duin starten wij binnenkort met de verkoop van deze 8 exclusieve appartementen in Almere-Poort. De woonoppervlaktes variƫren indicatief tussen de 108 m2 en 130 m2. Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats, balkon/tuin en berging.
Water, groen, strand en overige voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving.

Alles bij de hand op Block1613

Ook voor jou valt er veel te ontdekken in Almere Poort. In de eerste plaats kun je er heerlijk wonen in een waterrijke omgeving. Maar Almere Poort heeft meer te bieden. Alle ingrediƫnten zijn aanwezig om jouw wooncomfort in Block1613 te vergroten. Zo is er een winkelcentrum, een huisartsenpost, basisscholen en kinderopvang. Verder is er een mooi strand met een achterliggend duingebied, een jachthaven en heeft Almere Poort een eigen NS-station. Met de trein of de auto, via de A6, ben je zo in Amsterdam. Met andere delen van Almere is er een goede busverbinding.

Riante woonkamer, veel hoge raampartijen

De royale living biedt ruimte aan bijvoorbeeld een lekkere lounge- of hoekbank van formaat tot een 8-persoons keukentafel. In de leefkeuken wordt niet alleen gekookt, maar kun je ook lekker ontspannen met je gezin of vrienden. De vele hoge raampartijen zorgen voor een natuurlijk verlichte woning. De schuine wanden geven de woonkamer en slaapkamers een speels accent. In de master bedroom heb je een dubbele wastafel.

Block1613, Historie

Block 1613 dankt zijn naam aan de Nederlandse ontdekkingsreiziger Adriaen Courtsen Block die in 1613 door Amsterdamse kooplieden naar Noord-Amerika werd uitgezonden om daar handel te drijven. Block Island, een eiland voor de kust van de staat Rhode Island, is naar hem vernoemd. Zo ook de straat in Almere waaraan de appartementen van Block 1613 zijn gevestigd.

De locatie

Block1613

WONEN OP DEZE LOCATIE?

Schrijf je dan nu in!

Klik hier